Бърза доставка на ветроупорни завеси

Имаме Стандартни ветроупорни завеси в наличност. Изпращаме до 3 дни.

Най-добра цена на ветроупорни завеси

Стандартните ветроупорни завеси са сериен продукт с оптимизирана цена.

Получавате всичко в един пакет

Стандартните ветроупорни завеси са пакетирани в комплект с необходимите за монтажа профили.

Описание на продукта

Какво е стандартна ветроупорна завеса?

Ветроупорните завеси се използват за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти – навеси, барбекюта, ресторанти, градини и други. Изработват се от PVC материал, като се комбинират прозрачни елементи с цветни кантове.

Към настоящия момент тези завеси се изработват само по поръчка, по индивидуални размери на клиента. Това прави цената им сравнително висока, а срокът за изработка дълъг – в натовареният сезон достига до повече от един месец.

За да избегнем тези проблеми, решихме да разработим разновидност на ветроупорните завеси при които размерите са предварително дефинирани. Клиентът може да си купи такава завеса и да модифицира размера й в определени граници при самият монтаж. При тези завеси прозрачната част е ограничена и те имат сравнително широки плътни кантове. Плътните кантове могат да се отрежат от клиента при монтажа за да се получи точно необходимия размер.

На схемата по-долу е изобразена такава завеса с габаритни размери 300х250см. Страничните кантове позволяват изрязване до 50см. навътре и по този начин клиента може да използва тази завеса за затваряне на размери с ширина между 200см. и 300см.

Закрепването на завесите към гредите на конструкцията става със специални пластмасови профили, които се предлагат в комплект със завесите. Профилите се монтират по вертикалните страни на завесите и в горната част – по хоризонтала.

Освен посоченият размер 300х200см, завесите се предлагат в следните размерни разновидности, за да се покрие пълния диапазон на клиентска необходимост:

  • - 130х250 – покрива размери с ширина от 80 до 130см;
  • - 200х250 – покрива ширини от 130 до 200см;
  • - 300х250 – покрива ширини от 200 до 300см;
  • - 400х250 – покрива ширини от 300 до 400см.

Височината във всички варианти може да се коригира до размери в диапазона между 180см и 250см. Завесата може да се изреже в горната част и под наклон за случаите, когато това е необходимо.

Всички размерни разновидности на завесите се предлагат и във вариант в който от двете страни на прозрачната част има монтирани ципове. Това дава възможност частта между циповете да се навие нагоре и да се използва за преминаване през завесата.

Пълната продуктова гама включва четири размера. Всеки размери има два варианта – с цип и без цип. Всеки вариант има четири цвята на кантовете: кафяво, бежово, антрацит /тъмно сив/, бял.

Стандартизирането на продукта дава следните предимства:

  • - Възможност за серийно производство и постигане на производствени икономии;
  • - Възможност за поддържане на продукция „на склад“;
  • - Кратки срокове на доставка до клиена.

Когато завесата има ципове, можете да ги разкопчаете, да навиете завесата и да я фиксирате в навито състояние с каишките за закопчаване.

Можете да изрежете страничните кантове на завесата, за да я пригодите към необходимия Ви размер. Вижте на чертежа областите в които можете да изрязвате.

Профилът се използва за да фиксирате завесите в страни и отгоре. Той се състои от две части - има капаче, което скрива крепежните винтове.

Видео информация

Вижте видео с допълнителна информация за Стандартни Ветроупорни завеси

Видеото представя Стандартна ветроупорна завеса с цип /бежов цвят на канта/ и показва нейния монтаж:

Видеото представя Стандартна ветроупорна завеса без цип /кафяв цвят на канта/ и показва нейния монтаж:

Специални предложения

Възползвайте се от промоциите с които насърчаваме онлайн поръчките:

5% отстъпка за онлайн поръчки

Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес

Обадете ни се!